Udbud

Randers Kommune er løbende i udbud på forskellige slags opgaver. Det gælder både driftsopgaver samt udbud af varer og tjenesteydelser.

Nuværende udbud

De nuværende udbud kan ses nedenfor.

KomUdbud

For et komplet overblik over udbud, der gennemføres i vores indkøbsfællesskab KomUdbud, henvises til KomUdbuds hjemmeside.

Du kan abonnere på udbud her 

Høring af kommende udbud på møbler til skolerne

Randers Kommune planlægger et udbud på møbler til skolerne. Dele af materialet sendes hermed i høring med henblik på at få markedets umiddelbare tilkendegivelser i forhold til at kunne byde på området. Opmærksomheden henledes særligt på tilbudslisten, kravspecifikationen og spørgeskemaet.

Fristen for indsendelse af svar er den 1. februar kl. 12.00

Svar sendes via e-mail til sanne.svendsen@randers.dk

Vær opmærksom på at det offentliggjorte materiale i forbindelse med denne høring er udkast. Der kan således ske ændringer i materialet inden det kommende udbud påbegyndes. Dialogen og udkastet i forbindelse med høringen kan ikke anvendes til fortolkning af det endelige udbudsmateriale.

Høringsmaterialet kan hentes her

Ombygning af Dronningborg Aktivitetscenter - Indkomne bud
Anlæg til forbehandling af kildesorteret organisk dagrenovation

Information vedr. udbud af anlæg til forbehandling af kildesorteret organisk dagrenovation

Randers Kommune er beklageligvis blevet forsinket i udbudsprocessen og forventer at offentliggøre udbudsmaterialet i april.

Det er muligt at abonnere på denne hjemmeside, således du som interesseret part, kan modtage e-mails om nyligt offentliggjorte udbud.

Tilbudsindhentning - økologisk frugt til frugtordning

Randers Kommune annoncerer hermed sin tilbudsindhentning på levering af økologisk frugt til frugtordning i overensstemmelse med udbudslovens §193, stk.1, nr.3.

Tilbudsfristen er d. 30. april 2018 kl. 13.

OBS: Randers Kommune har modtaget spørgsmål til annonceringsmaterialet efter udløbet af spørgsmålsfristen. Spørgsmål og svar kan findes via linket nedenfor.

Spørgsmål og svar kan hentes her

Annonceringsmaterialet med tilhørende bilag kan hentes her