Har du en ledig praktikplads?

Som virksomhed kan du nu gøre dit til at sikre en fremtid med nok faglærte ved at stille praktikpladser til rådighed og på den måde vise de unge, at der er også er muligheder i en erhvervsfaglig uddannelse.

09. februar 2017 - Oprettet af Christian Sloth Olesen

 Arbejdsmarkedet skriger efter faglært arbejdskraft, og vi har et fælles ansvar for at uddanne. Derfor er en række aktører i Randers gået sammen om at lave en jobmesse med titlen: ”Kloge hænder”, og den henvender sig til kommunens unge i alderen 17-30 år.

 
Byd ind med en praktikplads

En forudsætning for jobmessens succes er, at de unge mennesker får tilbudt konkrete muligheder i form af praktikpladser. Det er genvejen til at sikre blandt andet din virksomhed en dygtig medarbejderstab også i fremtiden. Derfor appellerer vi til, at du tilmelder dig messen og samtidigt byder ind med de praktikpladser, du som virksomhed kan tilbyde.


Hvor og hvornår

Jobmessen finder sted fredag den 24 februar kl. 11-14 i kantinen på virksomheden Prodan, Tåsingevej 1, 8940 Randers. Du kan tilmelde dig og din virksomhed eller tilkendegive dine muligheder for at tilbyde en praktikplads her: post@greso.dk


Hvem står bag

Aktørerne bag jobmessen er: Randers Amtsavis, Tradium, Metal Østjylland og DI-Randers-Norddjurs, og du kan som optakt til jobmessen følge artikelserien, der har fokus på området, her: http://amtsavisen.dk/erhvervsserie