Ledigheden falder og er på niveau med landsgennemsnittet

Mens ledigheden stiger på landsplan, falder den i øjeblikket i Randers, viser de seneste ledighedstal.

04. oktober 2016 - Oprettet af Christian Sloth Olesen

Den sæsonkorrigerede ledighed i Randers var i august 2016 på 1.930 personer svarende til 4,3 procent, viser de seneste tal fra Danmarks Statistik. Dermed er der sket et lille fald i forhold til juli, hvor den lå på 1.970 personer. I hele landet er ledigheden ellers steget, men altså ikke i Randers, hvor ledigheden nu igen tangerer landsgennemsnittet, mens den er 0,3 procentpoint højere end Landsdel Østjylland og 0,5 procentpoint højere end Region Midtjylland.

Sidste år på samme tid lå den sæsonkorrigerede ledighed i Randers på 2.125 personer, inden ledigheden i januar 2016 kom under 2000 personer for første gang i næsten fem år. 

Se de seneste ledighedstal