Tilbud til virksomheder: Oplæg om bosætning i Randers

Der er stærk tilstrømning af pendlere, der kommer ind til Randers for at arbejde, og mange af dem oplever ikke andet af Randers end lokalerne på deres arbejdsplads. Det er ærgerligt, for Randers har så meget at byde på. Derfor tilbyder Randers Kommune nu at besøge virksomheder med mange udenbys ansatte og fortælle om muligheder for bosætning i kommunen.

Oplæg om bosætning hos Prodan A/S

08. august 2016 - Oprettet af Marie Have Qvist

De nyeste tal fra Danmarks Statistik viser, at mere end 25 procent af dem, der arbejder i Randers Kommune, er bosat i en anden kommune.

”Der kan være mange gode grunde til, at man ikke skifter bopæl i forbindelse med sit arbejde. Men hvis man fravælger Randers, fordi man måske ikke kender byen eller området, så er det ærgerligt, og det vil vi gerne ændre på,” siger  Hans Nikolaisen, der er kommunaldirektør i Randers Kommune.

 

Det attraktive Randers

Randrusianerne selv er glade for deres bopælskommune og fremhæver især naturen, kulturlivet, diversiteten og mentaliteten, når man spørger, hvorfor de holder af Randers. Dette er en del af den fortælling, som Randers Kommune nu arbejder med at udbrede til ansatte på virksomheder i kommunen.

”Det er både i virksomhedernes og kommunens interesse, at Randers bliver opdaget som et attraktivt sted at bosætte sig. Derfor vil vi gerne udbrede kendskabet til muligheder og fordele ved at bosætte sig i Randers Kommune,” siger Hans Nikolaisen.

Oplæggene på virksomheder og bosætningstiltaget generelt er en del af brandingkampagnen af Randers Kommune. Hvis man som virksomhed har lyst til at tilbyde sine medarbejdere et oplæg, så kan man tage kontakt til Kommunikation på tlf. 8915 1531 eller kommunikation@randers.dk.