Bolden er givet op til kampen om Iværksætterprisen 2016

Med Iværksætterprisen 2016 hylder Business Region Aarhus for sjette gang de mest lovende iværksættere i Østjylland. Præmien er et mentorforløb med nogle af Danmarks dygtigste erhvervsfolk. Lige nu er der mulighed for at indstille sin egen eller en anden iværksættervirksomhed.

10. februar 2016 - Oprettet af Christian Sloth Olesen

”Business Regions Aarhus´s mange iværksættere fortjener at blive hyldet for deres mod til at starte egen virksomhed.  Deres virkelyst skaber regionens fremtid” siger borgmester i Randers, Claus Omann Jensen.  Borgmesteren opfordrer derfor alle til at deltage i konkurrencen om at blive Østjyllands sejeste iværksætter.

Business Region Aarhus er et samarbejde mellem Favrskov, Hedensted, Horsens, Norddjurs, Odder, Samsø, Skanderborg, Syddjurs, Silkeborg, Randers og Aarhus Kommuner, som arbejder for at skabe vækst og arbejdspladser på tværs af kommunegrænserne.
 

Muligt at tilmelde og indstille frem til 21 februar

Frem til d. 21. februar 2016 er det muligt at tilmelde sin egen virksomhed eller indstille andre lovende østjyske iværksættere. Derefter vil en jury finde frem til tre nominerede i hver af kategorierne Bedste Immaterielle Produkt, Bedste Fysiske Produkt og Den Kreative Pris.

De ni nominerede får lov til at pitche deres forretningsidé foran dommerpanelet, som består af seks af landets dygtigste erhvervsledere. Derefter bliver vinderne kåret på Iværk&Vækst, som finder sted i BioNutria Park Randers den 27. april.

 

Vælger selv sin mentor

Ligesom de foregående år er præmien et mentorforløb, og de tre vindere får selv mulighed for at vælge, hvem af dommerne de ønsker som mentor. Nordisk Tang, der sidste år vandt prisen for ”Bedste Fysiske Produkt” valgte Brian Sørensen, grundlægger af CULT A/S, som deres mentor.

”Vi bruger Brian Sørensen, når vi skal træffe strategiske beslutninger. Alle de problemstillinger, som Brian har stået overfor, har vi kunnet drage nytte af”, siger Heine Max Olesen fra Nordisk Tang,

I år består dommerpanelet af Moonis Kamil fra iPosen.dk, Susanne Friis Eden fra DAN DRYER, Erik Hougaard fra dukaPC, Henrik Herold, Randers Regnskov, Anders Juel fra Superego samt Jette Bjerrum fra Tracer Pharma.

Tilmelding foregår på hjemmesiden www.i-prisen.dk, hvor man også kan læse mere om konkurrencen og de seks dommere.