Erhvervsgrunde til salg

Ønsker du at bygge virksomhed i Randers? Vi skræddersyr et individuelt forløb for din virksomhed, så I får lige den grund, der passer til jer gennem en nem og hurtig sagsbehandling!

Hvorfor bygge virksomhed i Randers Kommune?

Randers Kommune er med sin geografiske placering en attraktiv erhvervs- og bosætningskommune, der ligger midt i det østjyske vækstcenter med nem adgang til både Vest-, Nord- og Østjylland. Den fremragende placering tæt på bl.a. Aarhus og Djursland, samt kommunens aktive erhvervsliv og gode transportmuligheder, gør Randers Kommune til et attraktivt sted at etablere sig for både virksomheder og privat personer.

Find her Randers Kommunes erhvervsgrunde

Erhvervslivet

Udover den gode placering tæt ved E45, de store hovedveje til Nord-, Vest- og Østjylland samt et velfungerende havneområde, nyder erhvervslivet i Randers Kommune godt af de mange servicetilbud fra kommunen. Igennem Randers Erhvervsservice og Erhvervsråd kan din virksomhed hente vejledning og effektiv sagsbehandling samt hjælp til fx udvikling til nye markeder. Derudover er her flere erhvervsnetværk, hvor igennem erhvervsledere kan mødes, udveksle erfaringer samt udbygge deres faglige netværk.

Medarbejdere

Randers Kommune tilbyder et bredt udvalg af services til din virksomheds medarbejdere. Kommunen har en del attraktive byggegrunde, skøn natur, gode daginstitutionstilbud til børnefamilier samt mange forskellige sports- og fritidstilbud. Alt sammen er med til at tiltrække kvalificeret arbejdskraft til kommunen til fordel for din virksomhed.

Læs mere på portalen Velkommen til Randers

Erhvervsgrundene

Erhvervsgrundene ligger i attraktive områder tæt på E45 med størrelser, der strækker sig fra 2.000 m2 og helt op til 41.000 m2. Priserne ligger mellem 45 kr. og 195 kr./m2 uden moms, og der er mulighed for at bygge alt fra små klinikker til store containervirksomheder, alt efter placering af den enkelte grund.

Find her Randers Kommunes erhvervsgrunde

Forbehold

Kommunalbestyrelsen kan i visse tilfælde forkaste indkommende tilbud. Indkommende tilbud er fortrolige, indtil salg har fundet sted.